ORIVESI

ALL STARS

Laura

Päivityksiä materiaalipankissa

Heippa! Taas on saatu materiaalia päivitettyä, tällä kertaa läjä uusia videoita Kokkolan kurssilta! - Morgonpiggen: läpisoitto - Honga-Leanderin häävalssi: läpisoitto - Seitsemän päivää: läpisoitto harjoitustempossa - Poloneesi Vepsän nuottikirjasta: kitara+muut - Vuoma-Pertin leikkisä polkka: kitara+muut - Härmäläinen hääpolska: kitara+muut - Vanha sotiisi Kaustiselta: kitara - Stjäri-polska: kitara - Vepsän valssi: kitaralle B-osaan variaatio Pitäkäähän kivaa näiden parissa ja nähdään huomenna Samuelin poloneesissa!

Murikka22 2.jpg

Laura

Uutta materiaalia nettisivuilla

Heippa kaikki! Nyt on vähän uutta matskua nettisivujen materiaalipankissa! - Tune for A.Lien on päivitetty kaikki nuotit (stemma lisätty ja kertausmerkit poistettu), vanhasta nuotista voi siis hyvin myös soittaa edelleen - Vuoma-Pertistä on nyt nuotti! - Honga-Leanderin häävalssista on nyt nuotti! - Vinkkivideoita on tullut erityisesti kitaroille, myös mandoliinille joku. Tsekkaa biisit Tune for A.Lien, Valssi Vepsän nuottikirjasta, Kalopati ja Poloneesi Vepsän nuottikirjasta - Ukulelenuotteja on biiseihin Eikä mulla kotua ole, Ardran Ti Me Zad, Spoof no1, Jos sä olet minun hellunani, Vimpelin myllypolkka, Artun polkka, Härmäläinen hääpolska, Ei nyt myörä voita, Kryckdans, Poijat ne menöö Ameriikasta Lisää tulee taas kun ehtii käydä videoita läpi ja työstää otetaulukoita! Kiitos näistä Antti, Jaakko ja Rauni!

Murikka22 8.jpg

Mari

Kevät 2023

Hyvää uutta vuotta kaikille OAS-pelimanneille! Ottakaapas kalenterit esille ja merkitkää muistiin seuraavat päivämäärät! Laitamme tapahtumista ilmoittautumislinkit erikseen ihan piakkoin! Olemme myös ottamassa käyttöön ihan uusia nettisivuja osoitteessa orivesiallstars.net, siellä voi käydä jo kurkkimassa uutta ilmettä ja nuottikirjastoa :) Pieniä viilauksia tehdään vielä sisältöön! Kevään 2023 kurssit ja tapahtumat: Kurssi Turku 10.-12.2 - [ilmoittautuminen on auki!](https://forms.gle/HWNjzg9eTNVYXKsu9) Kurssi Kokkola 17.-19.2 Treenipäivä pääkaupunkiseutu (paikka tarkentuu) 5.3. Samuelin Poloneesi Turussa 17.-19.3 - Treenipäivä ja keikka - [ilmoittautuminen on auki!](https://forms.gle/HWNjzg9eTNVYXKsu9) Treenipäivä pääkaupunkiseutu (paikka tarkentuu) 15.4 Yhteisvastuukonsertti Vuosaaressa 16.4. (keikka) Kurssi Oulussa toukokuu, aika tarkentuu Kurssi Espoossa kevätkaudella, aika tarkentuu Kesällä keikkaillaan ainakin Kaustisella ja syksyn kurssikalenteriin on merkitty Jyväskylä syys-lokakuussa. Pasilan kirjastossa jami jatkuvat 26.1., 2.3., 30.3., 27.4. ja 25.5. klo 17.30-20. eli kuukauden viimeinen torstai, paitsi talvilomaviikolta hyppää viikon eteenpäin. Oulussa jamitellaan Mallassaunalla yhdessä OASin ja PPKYn kanssa aina kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona ja kolmantena lauantaina! Toivottavasti tapaamme monissa tapahtumissa kevään aikana! terveisin Mari

Laura

Jamisoittokappaleita youtubessa

Kesän alussa kokoonnuimme soittamaan hienoja jamikappaleita OAS-ohjaajien voimin videolle. Näin saatiin aikaan jamikalenteri! Käy tsekkaamaassa youtuben soittolistalta nämä upeat kappaleet.

Oas Kaustinen maniskat Veli-Jussi Lietsala.jpg

Laura

UUDET SIVUT

Jes, uudet sivut ovat vihdoin käytössä! Nuottiarkisto on saatu siirrettyä kokonaisuudessaan uudelle sivulle, ja pikkuhiljaa kaikki muukin tieto päivittyy ajan tasalle ja vanhat sivut jäävät historiaan. Suurkiitos webmaster Elias Frigård sivujen luomisesta! Nyt on loistava aika testailla sivuja ja kokeilla sen eri toimintoja. Tiedoissa on monella sivulla vielä päivitettävää, mutta pikkuhiljaa ne saadaan kaikki ajan tasalle. Kevään kurssiohjelma on myös viittä vaille valmis ja ilmoittautumiset aukeavat tuota pikaa! Jes, kohta lähdetään Murikkaan! Nähdään siellä!

821c2cbee43a8504a49599adee58e0c5e5f24c55.jpeg

Laura Kuisma

OAS treenit ja keikka 6.-7.8.

Tervetuloa mukaan viikonloppuna! Lauantaina treenataan vielä kaikki läpi Teatteri PROvinssilla ja sunnuntaina avataan toiminta yleisölle Rikalanmäen ihanassa miljöössä :) Nähdään pian!

ORIVESI

ALL STARS

Hae nuottiarkistosta

Linkit

Koti

All Stars

Uutiset

Tapahtumat

Nuotit

Jäsenyys

Yhteystiedot