Kaustinen Warm-Up! Härmän OAS-viikonloppu

Kaustinen Warm-Up! Härmän OAS-viikonloppu

Kaustinen Warm-up! Härmän OAS-viikonloppu 5.-7.7.2024

Kolmatta kertaa järjestettävät kansainväliset Härmän pelimannipäivät tarjoavat jälleen monipuolisen, musiikin ja tanssin täyteisin viikonlopun Alahärmässä. Tapahtumaviikonlopun aikana soitetaan, lauletaan, pyörähdellään vanhoja kansanomaisia paritansseja tanssimestarien lempeällä opastuksella ja rentoutudaan ja nautitaan porukalla virvoittavasta tunnelmasta.

Pe 5.7. klo 16 alkaen Härmään saapuminen, majoittuminen ja jamittelua. Kiinnostuneille mahdollisuus osallistua ohjatulle melontaretkelle Lapuanjoella 10€:n hintaan/henkilö (n. klo 18:00).

La 6.7. Soittoa, tanssiopetusta (ruotsalainen tanssimestari Jan-Olof Johansson ja Nordic Dance -ohjaaja Saana Kujala), kehonhuoltoa, syömistä, kaffittelua, iltatanssit Onnelan NS:lla (tanssittamisesta vastaa ainakin OAS ja Alavuden 2-riviset).

Su 7.7. klo 10-18 Soittoa, tanssiopetusta (Jan-Olof Johansson ja Saana Kujala), kehonhuoltoa, syömistä, kaffittelua, mukavaa yhdessäoloa mm. Natalie ja Brittany Haasin ja Timo Alakotilan iltapäiväkonsertin merkeissä!

Junalla pääsee Härmän asemalle niin etelästä kuin pohjoisesta. Kimppakyytejä Kaustisen suuntaan pyritään järjestelemään tarpeen mukaan.

Ilmoittaudu tästä!

Alkaa:

Loppuu:

Härmä

Pesolantie 3

Kauhava, Finland

ORIVESI

ALL STARS

Hae nuottiarkistosta